TEL AVIV ROTTERDAM

TEL AVIV ROTTERDAM Sinds 1974 een begrip in Rotterdam

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2115 beoordelingen
16 feb 2020 om 21:15 Erg lekker
15 feb 2020 om 20:06 perfect
11 feb 2020 om 12:00 Jullie zijn zwaar gevallen me patat is gebakken in vies olie En ik heb anderhalve uur gewacht op me eten en bij aankomt was me kapsalon nog eens fucking koud schande ik dacht de eerste keer laat ik het gaan maar dit is de 2de Ik bestel niet meer hier!
9 feb 2020 om 17:16 Great and full savory fresh food, made at the moment of pickup not taking too long...
7 feb 2020 om 18:31 Zojuist voor de tweede keer besteld, beoordeling eerste keer vorige week: uitstekend: goede producten (Kapsalons heet, grote portie, patat niet slap, lekker vlees), en goeie bezorging (snel en vriendelijk).
20 jan 2020 om 0:30 Bezorger kwam precies op het door mij aangegeven tijdstip en het eten was nog super warm en lekker! Ga zeker vaker bestellen hier.
26 dec 2019 om 4:44 Heb niks ontvangen ..echt slecht en ze zijn niet bereikbaar ..en heb betaald slecht kan niet .kan niet over eten oordel en omdat nik s heb gehad ..dus nooit bestellen je word genaaied
21 dec 2019 om 19:40 Good and faster than provided delivery time
15 dec 2019 om 19:54 Was weer goed en lekker snel
8 dec 2019 om 13:55 Not on time and I also had to call after one hour that they didn’t show up, very bad!